Zoeken

ESET NOD32

Hoogste bescherming voor kleine en middelgrote ondernemingen
Kleine bedrijven hebben normaal gesproken lage budgetten en een laag aantal medewerkers. Maar de beveiliging moet wel hoog zijn. De NOD32 SMB bundel maakt het voor het MKB makkelijk om de beste beveiliging te krijgen, zonder een IT professional te zijn met een groot budget.

NOD32 belast het systeem minimaal, zodat u deze volledig kunt inzetten voor uw bedrijfsvoering. NOD32 is een volledig, gemakkelijk te gebruiken en betaalbare beveiliging voor bestaande en nieuwe bedreigingen. De malware experts zitten in de software, zodat u zelf geen expert hoeft te worden!
certified bronze reseller 2015

Alle ESET producten zijn NU HIER VERKRIJGBAAR! Kunt u het niet vinden neem dan contact met ons op.

Beste getest door de consumentenbond! Lees hier...

Bekijk de PROMO!

- ESET Smart Security Business Edition is een nieuw uitgebreid geïntegreerde oplossing die zorgt voor eindbeveiliging van bedrijven van elke omvang.
- ESET Smart Security brengt de snelheid en precisie van ESET NOD32 Antivirus en zijn krachtige ThreatSense engine samen en combineert het met een personal firewall en antispam-oplossing. Constant waakzaam in computers voor de bescherming tegen malware en andere internetbedreigingen.
- ESET Smart Security Business Edition bevat the ESET Remote Administrator die gelijkmatige updates verzorgt en centrale administratie in een netwerkomgeving biedt.
- ESET Remote Administrator maakt het mogelijk snelle updates en aanpassingen door te voeren op alle machines in een lokaal en groot netwerk.
- ESET Smart Security Business Edition verzekert optimale prestaties van het systeem en het netwerk en reduceert bandbreedtegebruik
eye

Voor technische ondersteuning kijkt u eerst op Website van ESET NOD32 als u daar geen antwoord op uw vraag vindt, kunt u via het contactformulier een berichtje sturen.